Kommunikációs Tréning

A 'Kommunikációs Tréning' vagy más néven 'Beszélgetős programok' a nyelviskola által szervezett programok, ahol szabadon gyakorolhatjátok a kötetlen beszédet és a spontán helyzeteket.

Szólalj meg végre angolul!

A tanórák során megszerzett tudást lehetőségetek van egy kötetlen mégis irányított program keretein belül gyakorolni. Minden alkalom egy témára épül és feladatok, viták, társasjáték és szituációs játékok segítségével fejleszthetitek kommunikációs készségeteket akár anyanyelvi tanárral.

A program adomány alapú, így a részvételi díj egy előre meg nem szabott összeg, amivel a résztvevők hozzájárulhatnak a nyelviskolában jelenleg folyamatban lévő állami gondozott gyerekek ingyenes nyelvi kurzusához. Jelentkezni tudtok az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy tanárotoknál.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!