Dávidovics Judit

Az angol nyelvvel már az általános iskola első osztályában megismerkedtem. Ezt követően középiskolában is angolt tanultam, ahol már az olasz nyelvvel is bővítettem ismereteimet. A gimnázium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetemen tanultam tovább anglisztika és romanisztika (olasz nyelv) szakirányon, ahol mélyebben megismerkedtem az angol és olasz nyelvekkel, nyelvtannal, illetve az angol és olasz irodalommal és kultúrával.

Egyetemi éveim során számos magánórát adtam angol nyelvből, melyek alkalmával különböző korosztályú tanulókkal foglalkoztam, akiket leginkább közép- és felsőfokú nyelvvizsgákra, illetve érettségikre készítettem fel. Már ekkor vállaltam Skype-on keresztül történő oktatást, mivel nem minden tanítványom tudta megoldani, illetve megengedni magának a sok utazást.

Az angol nyelvoktatás mellett továbbá szakfordítást is vállaltam, melynek során termékek (leginkább orvostechnikai és homeopátiás eszközök) leírásainak fordításával foglalkoztam.

Budapestre 2014 őszén kerültem fel, és egy külföldi munkaközvetítéssel foglalkozó cégnél helyezkedtem el, mivel szenvedélyem a pszichológia és ki akartam magam próbálni HR területen. Munkavégzésem során sok tapasztalatra tettem szert angol nyelvű állásinterjúk és HR tanácsadás terén.

Magánórákat továbbra is vállaltam mind személyesen, mind Skype-on. Ekkor már a tanulók nyelvvizsgákra való felkészítése mellett több ízben vállaltam külföldi munkára pályázók angol nyelvű interjúkra való felkészítését is.

Szívesen vállalom tanítványaim angol nyelvű általános nyelvvizsgákra (TELC, ECL, Euro) és érettségikre, emellett angol nyelvű állásinterjúkra való felkészítését. Óráim keretében nagy hangsúlyt fektetek a tanulók és pályázók személyiségére és érdeklődési körére, mert úgy vélem, hogy így könnyebb megtalálni a diákok számára optimális tanulási stratégiát.

Fontosnak tartom továbbá a tananyag színes, izgalmas formában való leadását, közvetítését, mivel nagyban hozzájárul a nyelvvizsgák és állásinterjúk eredményességéhez.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!