Házirend

Az oktatás minősége érdekében iskolánkban a következő szabályok betartása esetén van lehetőségetek tanulni

Házirend

 1. 1) Nyelviskolánk bérletes rendszerben működik, mely azt jelenti, hogy az első 3 alkalom után bérlet kiváltása ellenében van lehetőséged órákon részt venni és egy fix időpontot lefoglalni. A megvásárolandó alkalmak száma nem előre megszabott, de minimum három alkalmat jelent.

 2. 2) Az órák lemondására, illetve áthelyezésére egy teljes nappal (24 órával) az óra megkezdése előtt van lehetőséged. A később (24 órán belül) lemondott órákat megtartottnak tekintjük, így sajnos azokat ki kell fizetni, illetve levonásra kerül a bérletről. Az órák lemondását megteheted a tanárodnál vagy a központi +3670/671-1584-es telefonszámon vagy az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen.

 3. 3) Fizetni készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással van lehetőséged. Az átutalásról részletes információt kaphatsz az info@skillsnyelviskola.hu email címen, vagy tanárodnál.

 4. 4) Áfa-s számla kiállítására utólag nincs lehetőségünk.

 5. 5) A bérlettel kiváltott órákat 3 hónapon belül felhasználhatod.

 6. 6) Az elveszett bérleteket, jelenléti ív alapján a brélet érvényességi ideje alatt helyettesítjük, az órák nem vesznek el.

 7. 7) A következő órád időpontját mindig egyeztesd a tanároddal az óra végén, ha fix időpontod van és a bérleteden van érvényes óra, automatikusan bekerülsz a rendszerbe ez által az órarendbe.

 8. 8) Csoportos óra esetén, ha egyikőtök nem tud eljönni, feltétlenül szóljatok tanárotoknak. Természetesen Te is értesítheted a partnered, de mi úgyis szólunk neki. A 24 órán belüli lemondás itt is érvényes.

 9. 9) Ha otthon felejtetted a felszerelésed, nem volt időd házi feladatot csinálni akkor is nyugodtan gyere el órára.

 10. 10) Késés esetén nyugodtan szólj ide és megvárunk.

 11. 11) Ha nem szólsz, hogy késni fogsz abban az esetben 20 percig várunk Rád.

 12. 12) Ha korábban érkezel, nyugodtan gyere be és foglalj helyet, ne az esőben, hóban várakozz.

 13. 13) Kérünk, ne zavard a tanórákat hangoskodással a nyelviskola területén.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!