Állásinterjúm lesz

Főként állásinterjúra készít fel és munkában használatos hasnzálható nyelvtudást ad.

Kinek ajánljuk

Ha állást keresel vagy interjúra készülsz és nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerlülni, amikor angol nyelvű beszélgetést kell folytatni, keress fel minket és készülj fel velünk. Jelentkezéskor vagy az ingyenes szintfelmérőn mondd el mire készülsz és segítünk felkészülni az interjún előforduló kérdésekre. Tanulhatsz egyszemélyes magánórán vagy kiscsoportos maximum 4 fős csoportban, irányított mégis kötetelen, tankönyv nélküli kommunikációs órákon biztos a siker!

Mit nyújtunk

Segítünk Neked az önéletrajz írásban, illetve annak fordításában. Felkészülünk a gyakran előforduló kérdésekre és a nem szokványosakra is. Kidolgozhatunk közösen kérdéseket vagy csak beszélgetünk, hogy felelevenítsük tudásodat a lényeg a siker.

Az oktatás személyre szabott jellege miatt lehetőségünk van diákjaink egyéni cáljára fókuszálva átvezetni a már megszerzett tudást a hétköznapi életbe és megtanulni azt, legyen szó hétköznapi, irodai vagy szakmai nyelvről. Az egyéni nyelvoktatás miatt bármikor elkezdheted a tanulást, mi igazodunk a Te időbeosztásodhoz. Nem kell zsúfolt nyelvtanfolyamra beiratkoznod és másokhoz igazodnod a tananyagban.

Szakképzett, tapasztalt és nem utolsó sorban külföldi tapasztalattal rendelkező tanáraink segítenek tudásodat aktívan használni, feleleveníteni és használatban szinten tartani.

További információt a jelentkezésről itt találsz vagy ingyenes szintfelmérő időpontért keress minket az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy a +3670/6711-584-es telefonszámon.

A szintfelmérő tesztet előre kitöltheted nyelviskolánk online "e-learning" felületén egy rövid regisztráció után.
e-learning


Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!