Érettségizek

Angol érettségi és osztályozó vizsgára felkészítő aktív nyelvtudást képző oktatás

Kinek ajánljuk

Ha angol érettségire vagy osztályozó vizsgára készülsz, de úgy érzed az iskolai angolórák nem elegendőek a magabiztos nyelvtudáshoz, eseteg szeretnéd kiegészíteni a tanórai készülést, keress fel minket és kezdd el a személyre szabott felkészítő képzésünket, ahol tanulhatsz egyszemélyes magánórán vagy kiscsoportos maximum 4 fős csoportban!


Mit nyújtunk

Személyreszabott órák Ingyenes szintfelmérő után, összeállítjuk a tantervedet és a tananyagot, amit mi biztosítunk.
Egyéni haladás Azt tanuljuk, amire Neked szükséged van legyen az a szóbeli, nyelvtan, gyakorló feladatok megoldása vagy témakörök kidolgozása.
Azonnali kezdés A szintfelmérő után azonnal elkezdheted a tanulást, akár már a következő napon.
Valóban egyéni oktatás Egy tanár, egy diák, egy tanterem :)
Megfizethető árak Áraink 2500 és 4500 között mozognak
Szakképzett és tapasztalt tanárok

Minden tanárunk neves egyetemen szerzett diplomát és több éves tanítási tapasztalat van a hátuk mögött.

Prób vizsga lehetőség Ha felkészültél és szeretnéd megtudni milyen a vizsga érzése, próbáld ki magad iskolánk által szervezett próba érettségi vizsga keretein belül, ahol visszajelzést kaphatsz tudásodról.

Részletek

Jelentkezés

A szintfelmérő tesztet előre kitöltheted nyelviskolánk online "e-learning" felületén egy rövid regisztráció után.
e-learning

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!