Érettségizek

Angol érettségi és osztályozó vizsgára felkészítő aktív nyelvtudást képző oktatás

Kinek ajánljuk

Ha angol érettségire vagy osztályozó vizsgára készülsz, de úgy érzed az iskolai angolórák nem elegendőek a magabiztos nyelvtudáshoz, eseteg szeretnéd kiegészíteni a tanórai készülést, keress fel minket és kezdd el a személyre szabott felkészítő képzésünket, ahol tanulhatsz egyszemélyes magánórán vagy kiscsoportos maximum 4 fős csoportban!


Mit nyújtunk

Iskolánkban az egyéni nyelvoktatás miatt a tanulást bármikor elkezdheted, nem kell megvárnod egy tanfolyam indulását. Ez - természetesen- felkészülésed teljes időtartamára igaz. Igazodunk az iskolai órarendedhez, így a Te általad kiválasztott időpontban tanulhatsz. Nem kell másokhoz igazodnod a tananyagban sem, így lehetőséged van arra koncentrálni, amire Neked igazán szükséged van legyen az beszélgetés, nyelvtan, gyakorló feladatsorok vagy témakörök kidolgozása.

Szakképzett, tapasztalt nyelvtanáraink segítenek hatékonyan és könnyedén leérettségizni.

Ha felkészültél és szeretnéd kipróbálni milyen az érettségi érzése, kipróbálhatod magad iskolánk által szervezett próbaérettségi keretein belül, ahol visszajelzést kaphatsz tudásodról.

Vegyél részt egy ingyenes szintfelmérőn, ahol felmérhetjük a tudásodat, összeállíthatjuk a tantervedet és kezdd el velünk a készülődést!

További információt a jelentkezésről itt találsz vagy ingyenes szintfelmérő időpontért keress minket az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy a +3670/6711-584-es telefonszámon.

A szintfelmérő tesztet előre kitöltheted nyelviskolánk online "e-learning" felületén egy rövid regisztráció után.
e-learning

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!