Nyelvvizsgázok

Főként nyelvvizsgára felkészítő oktatás, használhtaó nyelvtudással

Kinek ajánljuk

Ha angol nyelvvizsgára készülsz és szeretnél magabiztosan tenni sikeres nyelvvizsgát.Tanulhatsz egyszemélyes magánórán vagy kiscsoportos maximum 4 fős csoportban, próbáld ki teljesen egyéni, személyreszabott tanrendünket, ha úgy érzed az eddigi módszerek nem váltak be.

Mit nyújtunk

Segítünk kiválasztani a sok nyelvviszga közül, melyik illik a tudásodhoz és készségeidhez legjobban. Ha esetleg már tudod melyik nylevvizsgát szeretnéd megszerezni, felkészítünk rá naprakész tananyagokkal és szakértelemmel az alapoktól a felsőfokig.

Iskolánkban az egyéni nyelvoktatás miatt bármikor elkezdheted a tanulást, nem kell megvárnod egy tanfolyam indulását. Ez-természetesen- a felkészülésed teljes időtartamára igaz. Igazodunk az időbeosztásodhoz, és a Te általad kiválasztott időpontban tanulhatsz. Nem kell másokhoz igazodnod, így lehetőséged van arra koncentrálni, amire Neked igazán szükséged van, legyen az beszélgetés, nyelvtan, gyakorló feladatok megoldása vagy témakörök kidolgozása.

Szakképzett, tapasztalt nyelvtanáraink segítenek hatékonyan és könnyedén sikeres nyelvvizsgát tenni és még használható nyelvtudást is szerezni mellé.


Ha felkészültél és szeretnéd megtudni milyen a nyelvvizsga érzése, próbáld ki magad iskolánk által szervezett próba nyelvvizsga keretein belül, ahol visszajelzést kaphatsz tudásodról.

Vegyél részt egy ingyenes szintfelmérőn, ahol felmérhetjük a tudásodat, összeállíthatjuk a tantervedet és kezdd el velünk a készülődést! Nálunk nem kell előre nagy összegeket kifizetned, gyere el egy órára és ha meg vagy elégedve, lehetőséged van bérlet váltására, így biztosan lesz helyed és olcsóbban is tudsz tanulni.

További információt a jelentkezésről itt találsz vagy ingyenes szintfelmérő időpontért keress minket az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy a +3670/6711-584-es telefonszámon.


A szintfelmérő tesztet előre kitöltheted nyelviskolánk online "e-learning" felületén egy rövid regisztráció után.
e-learning


Nyelvvizsgák

Az alábbi nyelvvizsgákra vállalunk felkészítést.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!