Könyvtár

Elérhető a nyelviskola és alapítvány könyvtára

Megnyílt és elérhető a nyelviskola és alapítvány könyvtára, mellyel szeretnénk segíteni tanulóinknak és hozzájárulni sikerükhöz.

Bérletes diákjainknak lehetőségük van a nyelviskola könyvtárából könyvet kölcsönözni és a nyílvános katalógusunkból kiválasztott könyvet 3 hétre elvinni. A könyvtárban megtalálhatóak különböző nehézségü és témájú könyvek, amivel tanulóink tovább bővíthetik szókincsüket és szabadidejükben is gyakorolhatják a nyelvet. Részletekért, foglalásért keressetek minket az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy érdeklődjetek tanáraitoknál.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!