Általános nyelvvizsgák

Nyelviskolánk minden szinten vállal több hazai és nemzetközi nyelvvizsgára felkészítést.

Nyelviskolánk nem köteleződött el egy nyelvvizsga iránt sem így lehetőségünk nyílik kiválasztani a diák készségeihez legjobban illőt. Hogy ez miért jó?
Egy ingyenes szintfelmérő után, vagy akár tanulmányaid során megismerkedhetsz több hazai és nemzetközi nyelvvizsga típussal, hogy a számodra legjobbat választhasd, vagy akár vegyítsd azokat

Az alábbi nyelvvizsgákra vállalunk felkészítést

A vizsga logójára kattintva részletes információt találhatsz a típusról a lap alján pedig megtalálod a nyelvvizsga központok hivatalos honlapjának linkjét. Jó böngészészést!


TELC

Alapfok

Középfok

Felsőfok

ECL

Alapfok

Középfok

Felsőfok

EURO

Alapfok

Középfok

Felsőfok

BME

Alapfok

Középfok

Felsőfok

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!