Áraink

Áraink magyar illetve anyanyelvi tanár esetén eltérő:

Áraink tartalmazzák a tanórán felhasznált összes tananyagot, így nem szükséges drága tankönyveket megvásárolnod.

Nyelviskolánk bérletes rendszerben működik, ami annyit jelent, hogy az ingyenes szintfelmérő után és az első három alkalom után bérlet kiváltásával tudsz tovább tanulni. Időszakos és további kedvezményekért keress minket az info@skillsnyelviskola.hu email címen vagy a nyelviskola Facebook lapján.

Diák kedvezmény csak érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal vehető igénybe.

Nyelviskolánkban lehetőség van készpénzzel vagy átutalással fizetni, melyről az info@skillsnyelviskola.hu email címen kérhetsz bővebb információt.


Magyar anyanyelvű tanár:

Óra típus Típus Ár Csoportos
90 perces óra diák 4000.- 3000.-
felnőtt 4500.- 3000.-
       
60 perces óra diák 3500.- 2500.-
felnőtt 4000.- 3000.-

Az árak speciális igény szerint változhatnak.Angol anyanyelvű tanár:

Óra típus Típus Ár Csoportos
90 perces óra diák 4500.- 3500.-
felnőtt 5000.- 3500.-
       
60 perces óra diák 4000.- 3000.-
felnőtt 4500.- 3000.-

Az árak speciális igény szerint változhatnak.A nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

Frissítve: 2018.03.01.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!