Bemutatkozás

 

A Nyelviskola a VII. kerületben az Erzsébet Körút 35 alatt található, közvetlenül a Madách Színház mellett, a 4-6 villamosok Király utcai és Wesselényi utcai megállói között.

Magán és kiscsoportos órákra specializálódva lehetőségünk nyílik teljes figyelmet fordítani a hozzánk látogató diák kívánságára és igényére. Szakképzett tanáraink alapfoktól a felsőfokon át a speciális nyelvig vállalnak képzéseket, vagy szaknyelvi felkészítést. Nyelviskolánk által vállalt nyelvvizsgákról a nyelvvizsgák fül alatt olvashatsz.

Tanulók, álláskeresők, aktív dolgozók, üzletemberek, kismamák és külföldi munkára készülő személyek keresik fel nyelviskolánkat. A felsorolásból is látszik, hogy a változatos igényeknek köszönhetően minden diákunknak személyre szabott órarendet és tantervet biztosítunk. Mindezt egy ingyenes találkozó alkalmával -ami egyben egy szintfelmérő is- állítunk össze és beszéljük meg a tanulni vágyóval. A változtatásra természetesen mindig van lehetőség- hisz ez a hatalmas előnye a magánórának.

A Heliopolis Alapítvány által működtetett nyelviskolában közhasznú tevékenységet is folytatunk, melyek keretein belül többek között gyermekotthonban nevelkedő gyermekek és fiatal felnőttek oktatásával is foglalkozunk, adománygyűjtéseket tartunk és munkánkkal segítünk, azoknak, akik hátránnyal indítják életüket. Tevékenységeinkről részletesebben olvashatsz az alapítvány hivatalos honlapján és facebook lapján.

Különös figyelmet fordítunk az ár meghatározására, árkedvezményben részesülnek, azok a diákok, akik álláskeresők, vagy GYES-en lévő kismamák. További kedvezményben részesülnek azok, akik kis csoportban szeretnének tanulni, ami nálunk maximum 3 főt jelent. Erről részletesebben az áraink fül alatt olvashatsz.

Továbbá bérletes diákjainknak lehetőségük van igénybe venni házi könyv- és videótárunkat, mellyel tovább tudjuk segíteni a fejlődésüket. A szolgáltatással kapcsolatban részletesebb információért fordulj tanárodhoz vagy az iskola vezetőségéhez.

Követhetsz minket a facebookon is, ahol napi leckéket és feladatokat osztunk meg gyakorlás céljából, valamint nyelvvizsga határidőkről értesítünk és további gyakorló feladatokat nyújtunk.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!