Céges oktatás

Nyelviskolánk vállal személyre szabott angol nyelvoktatást cégeknek és cégvezetőknek speciálisan összeállított tantervvel.

Szerződésben megegyezett utólag vagy előre számlázott és fizetett órák. Igény szerint kirendelt vagy az iskolában megtartott magán és/vagy csoportos órák.

Ingyenes szintfelmérés, tanterv összeállítás és konzultáció. Csoportok esetén szintfelmérő alkalmával a csoportok összeállítása tudásszint alapján. Az oktatás ideje alatt - megegyezés szerinti rendszerességgel- vállalunk összefoglaló készítését a fejleszteni kívánt területekről és a megtartott illetve tervezett tananyagról.

Részletekről bővebben és jelentkezés az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címen vagy keresse az illetékest a +3670/ 6711-584-es telefonszámon.

Referenciák


hq artica graphworks

mantra netacademia

Takeda mi6 Mazars

dohany

magnet

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!