E-learning

Online oktatási felület

Nyelviskolánk tanulói számára elérhető online oktatási felületünk, ahol élő online angolórán vehetnek részt, hozzáférhetnek tananyagokhoz, hanganyagokhoz, könyvtári adatbázishoz és beadhatják házi feladatukat.

Ismertető

Nyelviskolánk legújabb szolgáltatása az e-learning, ahol a távoktatáshoz hasonlóan diákjaink otthonuk kényelméből, munkahelyükről vagy akár külföldről vehetnek részt élő angolórán. A programon belül elérhetőek tankönyvek, hanganyagok és gyakorló feladatok. Diákjainknak lehetőségük van órára feliratkozni és házi feladatot beadni valamint hozzáférnek a könyvtári adatbázishoz és ebook könyvtárunkhoz is.

Kinek ajánljuk?

Ezt az oktatási rendszert, azoknak ajánljuk, akiknek kevés idejük jut önmaguk fejlesztésére, mégis szeretnének fejlődni. Lakhelytől függetlenül, utazás nélkül igénybevehető szolgáltatás, mely alkalmas munka mellett, kisgyermekes édesanyáknak, külföldön élőknek, és azoknak, akik otthonunk kényelméből szeretnének hatékonyan tanulni.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!