Gyakran Ismételt Kérdések

Miért jó a magánóra?

A csoportos órákkal ellentétben a magánórán a tanárnak lehetősége van maximális figyelmet fordítani a tanuló igényeire, nem kell alkalmazkodni másik tanulók időbeosztásához és tanulási sebességéhez.

Miért kell bérletet váltani?

A nyelviskolában bérlet váltása mellett van lehetőséged hosszútávon tanulni. Ha elégedett vagy az órákkal és szeretnél hosszútávon járni, bérlet kiváltásával jelzed felénk, hogy valóban komolyan gondolod a tanulást és ezzel foglalod az általad kiválasztott időpontot. Továbbá a tanár dolgát is megkönnyíti, mert nem kell minden alkalommal készpénzzel bajlódni.

Miért van a 24 órás lemondási rendszer?

A 24 órás lemondási rendszer a tanárra és a diákra egyaránt vonatkozik. A 24 órás lemondási rendszer több szempont miatt is fontos. Ha nem mondod le időben az órádat, a tanárodnak nincs lehetősége, hogy az órarendjét átszervezze, esetleg mások esnek el a tanulás lehetőségétől emiatt. Emellett a későn lemondott órák esetén a tanár sokszor fölöslegesen vár és készül az órára és természetesen számít rá anyagilag. Így a kölcsönös tisztelet megadása miatt fontos számunkra ez a szabály.

Miért nem jár kedvezmény ha heti több alkalommal is járok?

Nálunk azért nincs lehetőséged kedvezményhez jutni ha heti több alkalommal jársz, mert az órád árának a megfizetésével a tanárod szabadidejét fizeted meg. A tanárok napjai végesen kihasználhatóak, így sajnos nem áll módjában kedvezményt biztosítani.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!