Jelentkezés menete

1. Órán részt venni csak előzetes bejelentkezés után van lehetőséged.

2. Megfelelő még az e-mail formátumú jelentkezés is az info@skillsnyelviskola.hu e-mail címre.

3. Minden jelentkezőnek lehetősége van részt venni egy ingyenes szintfelmérő találkozón, ahol mi felmérhetjük a tudásszinted, megismerkedhetsz velünk és lehetőségünk van személyesen megbeszélni a részleteket.

3. Azok számára, akiknek nincs lehetőségük résztvenni személyesen a szintfelmérő találkozón, az írásbeli tesztek elérhetőek nyelviskolánk online rendszerén keresztül, így akár előre is kitölthetőek. Az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni és felhasználói fiókot létrehozni.

4. Mindkét esetben nagyon fontos, hogy a jelentkezésed alkalmával megemlítsd mi a célod a tanulással (középfokú-, felsőfokú nyelvvizsga, interjú...), illetve véleményed szerint milyen szinten van a tudásod. Ezt személyesen mi pontosabban fel tudjuk mérni, de jó kiindulási alap és mi is megtudhatjuk mire számítsunk.

5. A nagyszámú jelentkezés miatt elengedhetetlen, hogy tudjuk milyen időpontok (nap és napszak) alkalmasak a szintfelmérő interjúra valamint az órákra.

6. A jelentkezésben érdemes megemlíteni ha valamely tanárunk különösen szimpatikus és lehetőség szerint vele szeretnél tanulni. Nem tudjuk garantálni minden esetben, hogy szabad a tanár a kiválasztott időpontban, de megteszünk mindent.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!