Próbanyelvvizsga

Tedd próbára a tudásod

Tanulóinknak lehetőségük van a nagy megmérettetés előtt próbára tenni tudásukat próba nyelvvizsga keretén belül több hazai vagy nemzetközi nyelvvizsgából. A próba nyelvvizsga lehetővé teszi több diákunknak, hogy pontos visszajelzést kapjon tudásának szintjéről, illetve hiányosságairól. Kipróbálhatják, milyen érzés az idő rövidségének tudatában megoldani egy valódi tesztet. Célja a próba megmérettetésnek az volt, hogy a diákok megtanulják a nyelvvizsga valódi menetét, kipróbálják magukat stressz helyzetben és megtudják milyen érzés órákon át koncentrálni.

A program áráról és időpontokról érdeklődhetsz az info@skillsnyelviskola.hu email címen vagy +3670/6711584-es telefonszámon.


Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!