Németh Leila

Kapcsolatom az angol nyelvvel még általános iskolában kezdődött, ahol egy fantasztikus tanárnak köszönhetően rögtön beleszerettem az angol nyelvbe. Később angol szakos gimnáziumban érettségiztem. A gimnázium első éve után lehetőségem nyílt, hogy Svédországban babysitterként időt töltsek, s egyúttal kommunikáció útján angolt tanítsak. Tinzenhat évesen ösztöndíjjal egy évet Kairóban, Egyiptomban töltöttem. Középiskolai tanulmányaimat az American City College, amerikai középiskolában folytattam és végeztem, ezzel egy időben „amerikai érettségit”, SAT és TOEFL vizsgát tettem. Érettségi után Angliában, Londonban éltem, ahol a British Múzeumban dolgoztam. Visszatérve Magyarországra az ELTE BTK hallgatója lettem. Mottóm az életre szóló tanulás így tanulmányaimat folytatván jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügy Számvitel szakán vagyok hallgató. Az évek alatt több fordítói munkát is végeztem, megbízóim például a NuSkin-Pharmanex Enterprises vagy a Coca-Cola Magyarország.

Az angol nyelvet 2008 óta aktívan oktatom. Magántanárként kezdtem pályafutásomat, s később nyelviskolában is tanítottam, ezért is döntöttem úgy, hogy megalapítom a Skills Nyelviskolát. Az évek alatt azt tapasztaltam, hogy sokkal könnyebb a tanulás és élvezetesebb a tanítás, ha a tanárnak lehetősége van odafigyelni a diák igényére, erősségeire és gyengeségeire. Véleményem szerint ez a magán és kiscsoportos órák keretein belül valósítható meg a legjobban.

Rövid önéletrajzomból látszik, hogy különböző országokban kerültem megmérettetésre ezért legfőbb erősségem a kommunikáció idegen nyelven. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni, és új emberekkel megismerkedni. A magánórákon maximális figyelmet fordítok a tanulni vágyó igényeire - ezzel is elősegítve a fejlődését -, hiszen tanítványaim sikerei egyben az én személyes elismerésem is.

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!