Terembérlés

Az iskolában bérelhető termek és áraik

Tartsd meg képzéseidet Budapest szívében az Erzsébet körúton igényes felszereltségű iskolánkban. A terembérlések ára a következőket tartalmazza: wifi használat, asztalok, székek, flipchart/fehér tábla, hangrendszer

A terembérlés mellé külön kérhető: Fénymásolás, nyomtatás, laptop használat, becsületkasszás kávé és víz

 Terem  Díj  Minimális bérleti idő
 Kisterem 1  1000 Ft/óra  1 óra
 Kisterem 2  1000 Ft/óra  1 óra
 Nagyterem  2000 Ft/óra  2 óraszolgáltatás  díj
  Fekete-fehér Fénymásolás  10 Ft/oldal
Fekete-Fehér nyomtatás  10 Ft/oldal
 Kávé  becsületkasszás
 Víz 0,5l (üveges)
 Laptop  500 Ft/óra

Hírek

2016/2017

"Tudás a szebb jövőért"

Alapítványunk "Tudás a szebb jövőért" programjában a 2016/17-es tanévben 4 különböző gyermekotthonból érkeztek hozzánk gyermekek. Nyelvi készségeik fejlesztésének reményében heti rendszerességgel járnak hozzánk.

Alapítvány

A Heliopolis "Minden Gyermek Érték" Alapítvány által működtetett nyelviskolában a tanulók nyelvi képzésük árának megifzetésével az alapítvány munkájához járulnak hozzá. Az alapítvány fő tevékenysége állami gondozott gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése és mentorálása egy szebb élet reményében.

2017. január

Színházban jártunk

2017. januárjában az iskolában tanuló állami gondozott gyermekekkel színházban jártunk, melyet karácsonyi ajándékként és teljesítményük jutalmazásaként kaptak a gyerekek. A jegyeketet támogatóinktól a "Legyél Te is angyalka" program keretén belül kaptuk. Köszönjük szépen!

Fő hír

2016. július

Hatalmas büszkeséggel szeretnénk megosztani, hogy a tavaszi kézpésünk sikeresen lezárult. Amália és Csilla, akik az Esze Tamás Gyermekotthon és a Heliopolis Alapítvány között létrejött jótét program keretein belül tanultak nálunk, sikeres érettségi vizsgát szereztek.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhattunk, hogy továbbtanulásuk és jövőjük sikeres legyen!